Miért Denti?

DENTI SYSTEM KFT.

A Denti System Kft. 1989-ben alakult meg azzal a szándékkal, hogy a hazai fogorvosi gyakorlat számára olyan fogorvosi implantációs rendszert fejlesszen ki és állítson elő, amely a rászoruló fogbetegek számára széles körben elérhető, a fogorvosok számára pedig biztonságosan és gazdaságosan alkalmazható. Elsődleges célunk az, hogy eleget tegyünk a páciensek mind nagyobb elvárásának, ezzel segítve őket egy jobb életminőség elérésében.

A Denti® fogorvosi implantátumokat több, mint 30 éve alkalmazzák Magyarországon. Az elmúlt években több mint százezer darabot ültettek be nagy sikerességgel. A Denti® Implantációs Rendszer szakértőinek hosszú távú (10 évet átfogó), több mint 4000 implantátumra kiterjedő vizsgálata szerint az elvégzett implantációk több mint 98,8%-a sikeresnek bizonyult.

A MOSOLY MINDENKIÉ

Termékeink kiváló minőségének garanciája a Hager & Meisinger GmbH.  2005tavasza óta nemcsak gyártója műszereinknek és implantációs rendszereink elemeinek, hanem cégünket fejlesztési hátterével is támogatja.

MINŐSÉG ÉS TRADÍCIÓ

A Denti Implantációs Rendszer mintegy 25 éves múltra tekint vissza. Az azóta tartó töretlen fejlődési pályáját a kutatás-fejlesztési és a sok év alatt összegyűlt tudás hátterének köszönheti. A sokéves tudományos tapasztalat és a folyamatos kutatás eredménye a mindig megújuló, magas minőségű Denti Implantációs Rendszer, melyet nagy megelégedéssel használnak itthon és külföldön egyaránt. A Denti termékek könnyen, biztonságosan és megbízhatóan használhatóak. A minőségellenőrzési rendszer és a folyamatos innováció a garanciája a Denti névnek.

KUTATÁS és FEJLESZTÉS

Cégünk kutatásai a fogászati implantátumokra és a hozzájuk tartozó műszerekre fókuszálnak. Kísérleti és klinikai tanulmányok sora készült el, és szolgál alapul a sikeres implantológiai kutatás-fejlesztési tevékenységünknek. Célunk folyamatosan fejleszteni és kiegészíteni a Denti termékeket felhasználó orvosaink és fogbetegeik legnagyobb megelégedésére. Ezen kutatás-fejlesztési tevékenységünkben fontosnak tartjuk a felhasználóinkkal való együttműködést.

OKTATÁS

Az oktatás fontos része cégünk tevékenységének. 1990 óta tartunk akkreditált tanfolyamokat elismert egyetemi professzorok segítségével. Kurzusokat egyaránt rendezünk kezdő és gyakorló fogorvosoknak, illetve fogtechnikusoknak. Tanfolyamaink célja, hogy a résztvevők az implantológia gyakorlati eljárásait elsajátítsák és nagy biztonsággal alkalmazzák a mindennapi praxisokban. Továbbképzéseink fontos része a gyakorlati oktatás, melyet kiscsoportokra bontva rendezünk.

SZOLGÁLTATÁS

Felkészült értékesítési menedzserek állnak rendelkezésre személyes tanácsokkal minden kedves felhasználónknak és az érdeklődőknek. Fogorvosok és mérnökök segítenek minden felmerülő egyedi kérdés megválaszolásában és a problémák megoldásban. Rendszeresen publikálunk szaklapokban valamint informáljuk felhasználóinkat hírlevelekben aktuális fejlesztéseinkről, akcióinkról. Honlapunkról informálódhat cégünkről, termékeinkről, akcióinkról, újdonságainkról egyaránt.

25 ÉVES KLINIKAI INNOVÁCIÓ

Az első Denti felhasználó-orientált implantációs rendszer, a Denti Diakor Implantációs Rendszer, 1983-ban jelent meg. A 80-as, 90-es évek tudományos fejlesztései és a 25 éves klinikai kutatás eredményeként 2004-től kezdődően kifejlesztésre került az új Denti implantátum család. A fejlesztés eredményeként megszületett gyökérforma implantátumok megoldást kínálnak minden indikációra.

Minden indikációs területre

Denti Gyökérforma implantátumok minden típusú foghiány pótlására:

  • egyes foghiányok pótlására
  • többtagú, rögzített fogpótláshoz
  • teljes fogtalanság esetére

A Denti Gyökérforma implantátumok ajánlottak foghúzás utáni, azonnali, késleltetett, illetve késői terhelésre.

Egyedülálló menetkialakítás

  • a Denti Gyökérforma implantátumok kettős menettel rendelkeznek
  • felső harmadában mikro menetek találhatók
  • a gyökérforma „kónikus” kialakítása, felszíni struktúrája, meneteinek speciális profilja alkalmassá teszi azonnali terhelés elviselésére
  • a speciális menetkialakítás megakadályozza a periimplantáris csontszövet felszívódását az implantátum nyaka körül. A fejrészre ható rágóerők az implantátum felszínén egyenletesen oszlanak el, károsodás mentesen tevődnek át a környező csontszövetekre
  • mély menetárok az implantátumok testrészén, amely optimális primer stabilitást biztosít és elősegíti az osseointegráció kialakulását az implantátum körül

%

A Denti implantátumok beültetéseinek sikerességi rátája

A Denti Gyökérforma implantátumok csavarmeneteinek kialakítása, valamint a csúcsi és középső részein lévő vágóélek lehetővé teszik, hogy önmetszőek legyenek és ezzel a csontfészekben elérhető kiváló primer stabilitást érjenek el.

A Denti® Implantációs Rendszer sikerességét és népszerűségét igazolja a több százezer belföldi és számos külföldi fogorvosi felhasználó orvos. Bel- és külföldön évente több tízezer darabot ültetnek be ezekből a korszerű implantátumokból, amelyek alkalmazásával elért kiváló eredmény egyaránt széleskörű elismerést hozott mind a fogbetegek, mind a fogorvosok számára.

Információk

 

+36 30 229 8798

1112 Budapest, Tippan u. 2. A lépcsőház 8.

© Denti System Kft., Minden jog fenntartva